Trimite-ne un email
info@example.com
Program
Mon-Fri : 8:00 - 17:00

Despre noi

VIZIUNEA ȘI ABORDAREA NOASTRĂ ASUPRA STOMATOLOGIEI

Considerăm că cea mai bună soluție pe termen lung, în orice caz clinic, este retratarea, conservarea și recuperarea oricărui dinte existent. Multiplele noastre specialități și specializări în centrele universitare din Franța ne oferă capacitatea de a atinge acest obiectiv.

Mai multe despre noi

  • Considerăm că secretul pentru reușita fiecărui tratament medical, în afară de cunoștințele medicale și experiență clinică, este alocarea unui timp suficient pentru personalizarea și individualizarea fiecărei soluții terapeutice.
  • O parte din acest timp am reușit să îl obținem printr-un management optim al programărilor care asigură limitarea timpului petrecut de pacient în sala de așteptare la 5 minute. Din acest motiv pentru orice ședință este necesară programarea.

Alături de pacienții noștri

Istoria noastră

Acest cabinet a fost înființat în anul 1991 de D-na Dr. Moga Lidia-Aurora, care a fost mentorul meu ghidându-mi primii pași în această profesie medicală.

Pe parcursul anilor de practica clinică am remarcat faptul că orice unitate dentară recuperată oferă un beneficiu pacientului și amână momentul extracției, cu toate inconvenientele acesteia. Din acest moment stomatologia conservativă și minim invazivă a devenit o pasiune.

În cei peste 30 de ani de existență a unității noastre medicale am reușit o îmbinare a old-school-ului cu new-school-ul în medicina dentară și astfel împreună am reușit să stabilim o tradiție de stomatologie conservativă și minim invazivă, mărturie în acest sens fiind atât cazurile clinice finalizate cât și rata mare de succes a recuperării unităților dentare.

Pentru a putea realiza o astfel de performanță clinică este necesar însă ca un singur medic cu multă experiență clinică și practică să conceapă, realizeze și să își asume responsabilitatea pentru întregul tratament stomatologic.

Începând cu anul 2017 am deschis acest nou centru stomatologic, cu un design modern, cu trei cabinete medicale dotate cu tot echipamentul necesar pentru a atinge aceste obiective. Astfel în unitatea noastră medicală reușim realizarea integrală a tuturor tratamentelor necesare dar programarea telefonică în avans este absolut necesară.

Șef. Lucrări Dr. Radu-Andrei Moga

Radu-Andrei MOGA

Doctor în Științe Medicale
Medic primar stomatologie generală

Experiență profesională în stomatologia conservativă minim invazivă și reabilitările orale complexe de peste 18 ani.

Lidia-Aurora MOGA

Medic specialist stomatologie generală

Experiență profesională în stomatologia generală de peste 40 de ani.

Imagini din centrul nostru stomatologic

Șef lucrări Dr. Radu Andrei Moga